1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Hodiny
  4. Vintage
  5. Provence
  6. Home Styling Collection Kovové hodiny VINTAGE s římskými číslicemi, O 57 cm

Home Styling Collection Kovové hodiny VINTAGE s římskými číslicemi, O 57 cm

Kovové hodiny VINTAGE s římskými čísly Ø 57 cm jsou skvělým řešením pro lidi, kteří oceňují nejen přesnost, ale i praktické dekorativní prvky. Hodiny jsou jedním z nádobí, které ve vašem interiéru nemohou chybět.

Kovové hodiny VINGE s římskými číslicemi, Ø 57 cm od ostatních hodin, se vyznačují především průhledností časového čtení (dobře kontrastní čísla) a originálním designem. Nejmódnější barva v této sezóně je zárukou, že hodiny budou fungovat skvěle současně pro váš interiér. Správná konstrukce zaručuje, že hodiny jsou extrémně praktické a funkční, protože zabírají malý prostor a jsou extrémně čitelné.

Celý je vyroben z vysoce kvalitních surovin a komponentů, což zaručuje trvanlivost použití. Nejmódnější v této sezóně, řešení ciferníku hodin a jeho tipy dodá charakter do vašeho interiéru. Hodiny jsou dokonalým a mimořádně praktickým nápadem na dárek, který se doporučuje zejména všem, kdo ocení funkční a originální doplňky a těm, pro které záleží na každém detailu.

Vlastnosti produktu:

● Hodiny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních komponentů a surovin, což se promítá do potěšení používat

● Nejmódnější v této sezóněbarevné schéma

● Možnost umístit na libovolné místo dle vašeho výběru ● Hodiny pocházejí z nejnovější kolekce francouzské společnosti Atmosphera

● Módní styl

● Nejmódnější řešení této sezóny ● Neobvyklé bezproblémové čtení hodiny

Styl: Provence,Vintage
Kategorie: Hodiny
Dodání: vyprodáno

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 609,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
materiál: kov
materiał dominujący: metal
průměr (cm): 57

Další Hodiny