1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Láhve na pití
  4. Klasické
  5. Czech Virus Natural Caffeine Max Velikost: 100 cps
Czech Virus Natural Caffeine Max Velikost: 100 cps - M DUM.cz

Czech Virus Natural Caffeine Max Velikost: 100 cps

Nejužívanější stimulant a spalovač tuků ověřený mnoha studiemi.Natural Caffeine Max je produkt s nejvyšším povoleným obsahem kofeinu 200 mg v jedné tabletě (dle legislativy v ČR). V našem produktu jsme použili pouze čistě přírodní formu bezvodého kofeinu. Kofein je látka, která má stimulační účinky na nervovou soustavu. Oddaluje únavu a zlepšuje koncentraci. Kofein je také jednou z nejčastějších látek přidávaných do spalovačů tuků. Zvyšuje psychickou aktivitu a schopnost koncentrace, odstraňuje únavu a prodlužuje možnost vykonávat těžkou fyzickou aktivitu. Obohaceno o BioPerine pro maximální využitelnost.

Náš produkt vyrábíme v ČR. Jedná se o vylepšenou formuli (přidaný BioPerine). Je použita pouze čistě přírodní forma kofeinu.

Kofein je alkaloid, který příznivě stimuluje centrální nervovou soustavu a srdeční činnost. Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě. V lidském organismu funguje kofein jako stimulátor centrální nervové soustavy (CNS), dočasně potlačuje únavu a probouzí bdělost. Kofein má diuretické účinky.

BioPerine je standardizovaný extrakt z černého pepře (> 95 % piperinu), který zlepšuje absorbci ostatních látek o 30 až 2000 %.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Natural Caffeine Max 30 minut před výkonem
  • zapijte dostatečným množstvím vody
  • nepřekračujte dávkování 1 kapsle denně (200 mg kofeinu)

Přehled účinných látek:

1 cps kofein200 mg BioPerine 5 mg

Složení:

  • přírodní kofein bezvodý, BioPerine, veganská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza)

Upozornění:

Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem! Uchovejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sójové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 100 dnů. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Styl: Klasické
Kategorie: Láhve na pití

msv: 100 cps
velikost: 100 cps

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Láhve na pití
Produk byl v nabídce e-shopu: M DUM.cz

Další Láhve na pití