Články (8)

Paneláková předsíň

Vstupní chodba v panelákovém bytě má mnoho úskalí.

Pokojíček pro dvě malé slečny ve scandinávském stylu

Zařídit plnohodnotný pokoj malé slečně, nebo dokonce dvěma, není mnohdy vůbec jednoduché. Dívčí pokoj musí jednoznačně splňovat především jedno hlavní kritérium – musí se líbit.

Obývací pokoj v temperamentním BOHO stylu

Pokud máte rádi divoké barvy, tvary, originální dekorace bude pro váš interiér tou pravou volbou boho styl.

Pokojíček pro princeznu se vším všudy

Dětský pokojíček by měl být dětmi využíván na 100 %. Pokud v něm naše děti nerady tráví čas, je něco špatně. Třeba jejich pokojíček není dostatečně útulný či zábavný. Dítě tráví ve svém pokoji převážnou část dne, proto by v pokojíku měla být kromě praktické části, také část zábavná.

Romantická ložnice v podkroví

Bydlení v podkroví v sobě skrývá mnoho výhod a nevýhod. Pokoj pod střechou je mnohdy útulný, jedinečný a má své nezaměnitelné kouzlo, ale skrývá velkou nevýhodu, kterou jsou atypické rozměry, kterým se musí přizpůsobit veškeré vybavení interiéru a to bylo pro nás velkou výzvou!

Menší koupelna navržena v jedinečném stylu

V koupelně každý z nás tráví denně spoustu času. Proto by si ji měl zařídit tak, aby se cítil příjemně. Při návrhu této koupelny jsme zkombinovali jednoduchost, funkčnost a eleganci.

Dětský pokoj v podkroví

Podkrovní místnosti mají jednu velkou výhodu, že působí neobyčejně útulným dojmem, a proto v nich lze vytvořit krásný dětský pokoj. Nevšední krásu podkroví a jeho atypičnost se povedlo při tomto návrhu interiéru dětského pokoje výborně zhodnotit.

2D dispozice je důležitá

Jak jistě víte zařízení interiéru je závislé jak na velikosti daného prostoru, tak i na tom, kdo bude v daném prostoru bydlet a jaké má požadavky a přání. Jsou však pravidla, která platí jak pro velký tak malý prostor. Proto je na začátku důležité si uvědomit k čemu má daný prostor sloužit a kdo tam bude bydlet.