1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Skandinávské
  5. Provence
  6. Kuchyňská linka 300 Royal

Kuchyňská linka 300 Royal

Hledáte novou kuchyňskou linku, která by oživila váš domov a dodala mu nádech luxusu? Představujeme vám Kuchyňskou linku 300 Royal – skvělý mix funkčnosti a elegance, který přinese do vašeho domova atmosféru anglického stylu.

Kuchyňská linka Royal je skvělou volbou pro ty, kteří hledají praktické a zároveň stylové řešení pro svou kuchyň. Ponouká velkorysý prostor pro uskladnění nádobí, jídelních setů i potravin. Skříňky si můžete libovolně kombinovat a dosáhnout tak unikátního a osobitého vzhledu vaší kuchyně. Na výběr máte z 8 různých dekorů pracovní desky. Kuchyň Royal obsahuje tyto dolní skříňky: D40(L), D60ZK, D40(P), D60Z, D60(P), D40(P) a horní skřínky G60S, G60S, W40S(P).

Tato kuchyňská linka je dodávána v designu bílého kartáčovaného dřeva, který podtrhuje jedinečnost a eleganci této sestavy. Kvalitní materiály a precizní zpracování zaručují dlouholetou odolnost a spolehlivost. Navíc, pro ještě větší pohodlí jsou skříňky vybaveny regulovatelnými nožičkami a panty s pomalým dovíráním.

Nečekajte, až se tato skvělá nabídka vyprodá! Udělejte si radost a pořiďte si Kuchyňskou linku 300 Royal ještě dnes. Využijte možnosti splátkového prodeje a proměňte svou kuchyň v prostor, který bude plný energie a elánu. Náš tým je připraven vám poradit a pomoci s výběrem – kontaktujte nás!

Styl: Provence,Skandinávské
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12534,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-royal/
abs: ano
barevné provedení: bílé kartáčové dřevo, dub divoký
doporučené dovybavení: pracovní deska
dvířkové skříňky: zpomalovací panty
hloubka: 47 (60) cm
kolekce: royal
korpus: bílá
materiál: ltd, lamino
nožičky: regulovatelné
pracovní deska: ne
šířka: 300 cm
sokl: ano
styl: rustikální
úchyt: kov
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky