1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Skandinávské
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. ZONE Sada dóz 3 kusy black PEILI
ZONE Sada dóz 3 kusy black PEILI - Chefshop.cz

ZONE Sada dóz 3 kusy black PEILI

Servírovací melaminové dózy PEILI si vás získají moderním designem, funkčností, stylem a jednoduchostí. Dózy lze použít i jako misku na potraviny. Víčko zase jako servírovací talíř nebo podnos. Ideální nadčasový doplněk do každé kuchyně, který uchvátí svým zpracováním. Sady dostupné ve dvou barevných provedeních ozdobí každou kuchyň nebo stůl a lze je vzájemně kombinovat.

  • Moderní minimalistický dánský design VE2
  • Dózy, misky nebo servírovací talíře zároveň
  • Odolný melamin
  • Vhodné do myčky
  • Vhodné do mikrovlnné trouby

Série PEILI je příkladem nové estetiky, neoklasického designu, jedinečnosti, a zároveň moderním výkladem misek a talířů. Minimalistický design VE2 má kořeny v tradicích, na které je dánská společnost právem hrdá. Pod tímto unikátním designem jsou podepsáni Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt a Morten Lauritzen. Tvary, barvy i funkčnost této řady získala řadu mezinárodních ocenění. Série nabízí produkty pro přípravu, servírování a skladování pokrmů. Specializuje se na elegantní a jednoduché misky s víčkem, které slouží k servírování tapas, jako talíř či podnos. Výhodou těchto výrobků je jednoduchost a úspora místa, kterou ocení především majitelé menších kuchyní. Celá série je vzdušná, jednoduchá, ale překvapí svou dokonalostí. Dózy jsou melaminové, tudíž vhodné pro styk s potravinami.

Dánská společnost ZONE se vrací na trh a je v mnohem lepší formě než kdy jindy. Její „DNA“ prošla za posledních 12 měsíců naprostou revitalizací. Designově do detailu promyšlené produkty jdou ruku v ruce s životním stylem a potřebami dnešního spotřebitele. Produkty, pod kterými jsou podepsáni mladí nadaní designéři, již získaly řadu ocenění v domácím i mezinárodním prostředí, jako například nejinovativnější produkt na mezinárodním veletrhu Maison & Objet v Paříži, Formland News Audience Award na veletrhu Designland a v neposlední řadě prestižní ocenění Red Dot Award – největší designová soutěž na světě. Společnost ZONE nemá strach z inovací a je oprávněně velmi ambiciózní. Všechny produkty mají nadčasový vzhled a svými materiály, barvou i vzhledem se zařadily ke světové špičce. Produkty jsou nejen designově dotažené k dokonalosti, jsou také praktické, plně funkční, jednoduché a vaše domácnost se tak stane vzdušnějším a modernějším prostorem k bydlení.

Styl: Moderní,Klasické,Skandinávské
Kategorie: Servírovací pomůcky


Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Servírovací pomůcky
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Servírovací pomůcky