1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Mýdlenka RIVARA, keramická, WENKO

Mýdlenka RIVARA, keramická, WENKO

Keramická mýdlenka RIVARA od společnosti WENKO byla precizně vyrobena z prvotřídní keramiky, díky čemu disponuje elegantním vzhledem. mýdlenka RIVARA je výrobek nejvyšší kvality od renomované značky WENKO, která je známá výrobou vynikajících koupelnových doplňků. Snadno k ní lze vybrat držák na kartáčky na zuby nebo dávkovač tekutého mýdla. V kombinaci s dalšími produkty této značky vytvoří mýdlenka výjimečný set doplňků, který dokonale ozdobí vaši koupelnu.

mýdlenka RIVARA má kulatý tvar a elegantní odstín zlata nebo stříbra (v závislosti na vybraném modelu), který skvěle ladí s jasnými umyvadly. Má průměr 10 cm, díky čemuž se snadno vejde na umyvadlo nebo vedle vany. Nezabírá mnoho místa, takže si můžete klidně postavit vedle ní štětce na zuby nebo dávkovač tekutého mýdla. Díky mýdelníčce získáte pořádek v koupelně a zapomenete na špinavé umyvadlo, mýdlo samo zůstane suché a vždy bude vypadat esteticky.

Chcete-li dodat koupelně úžasný charakter a získat elegantní vzhled interiéru, stačí umístit na mýdelníčku malá dekorativní mýdla. Budou skvělou dekorací místnosti a jistě nezůstanou nedoceněna vašimi hosty.

Vlastnosti produktu:

  • kulatá mýdlenka ,
  • keramická mýdlenka ,
  • skvěle se hodí na každé umyvadlo,
  • nádherně zdobí koupelnu,
  • umožní vám vyhnout se neestetickým stopám mýdla na umyvadle,
  • výrobek renomované značky WENKO.

Styl:
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 209,-

barva: stříbrná
délka (cm):: 10
dominantní barva: stříbrná
dominantní materiál: keramika
šírka (cm):: 10
výrobce: wenko
výška (cm): 2,5

Další Koupelnové příslušenství