1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Konferenční stolky
  4. Atmosphera Velurová stolička ART, O 47 cm, šedá
Atmosphera Velurová stolička ART, O 47 cm, šedá - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera Velurová stolička ART, O 47 cm, šedá

Velurová židle ARTY, Ø 47 cm, šedá bude užitečná ve vašem domě, pokud sníte o odpočinku po náročném dni v práci, škole nebo vysoké škole. Nelíbí se vám trávit volný čas na gauči, před obrazovkou notebooku, telefonu nebo tabletu? Pokud ano, jistě budete mít zájem o sortiment našeho internetového obchodu. U nás najdete velký výběr různých stylových a zároveň pohodlných sedadel. Díky nim budete moci pohodlně a v klidu poslouchat hudbu nebo číst knihu nebo noviny. Vyberte si ten správný produkt a dopřejte si plně zasloužený okamžik relaxace s pohodlnou lenoškou, pohodlným sedákem nebo novým pouf.

Sedadlo, které osloví především milovníky eklektického stylu, je sametová stolička ARTY. Je produktem renomované značky Atmosphera, která je známá svým nejkvalitnějším dekoračním vybavením a interiérovým nábytkem. Velurová stolička ARTY má pevné nohy vyrobené z kovu a šedé barvy.

Prezentovaný produkt se vyznačuje poutavou, zajímavou formou a designem. Sedadlo současně nezabírá mnoho místa díky svým rozměrům: 47 cm x 45 cm (průměr x výška), takže se bude kontrolovat i v malém bytě.

Vlastnosti produktu:

  • velurová stolička ARTY,
  • má pevné nohy vyrobené z kovu a šedé barvy,
  • produkt je charakterizován poutavým, zajímavou formou a designem,
  • osloví zejména milovníky eklektického stylu,
  • výrobek má rozměry: eklektický,
  • produkt renomované značky Atmosféra.

Styl:
Kategorie: Konferenční stolky
Dodání: skladem

barva: šedá
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 47
tvar: kulatý
výška (cm): 45

Další Konferenční stolky