1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Toalety, bidety
  4. WC kartáče
  5. 5five Simply Smart Toaletní kartáč z plastu v černé barvě, 12x12x38 cm

5five Simply Smart Toaletní kartáč z plastu v černé barvě, 12x12x38 cm

Toaletní kartáč s otevřeným stojanem, 38 cm, černý. Toaletní kartáč je součástí vybavení koupelny, které není řádně věnována pozornost. Každý to musí mít ze zřejmých důvodů, ale sotva se někdo stará, že vypadá dost dobře, aby nerušil design toalety. Někteří lidé se to snaží skrýt tak, aby to nevypadalo jako chytrý nápad. Kartáč na čištění toalety by měl být koneckonců vždy po ruce. Nejen pro běžné uživatele, ale i pro hosty. Není možné, že osoba, která ji potřebuje použít, nebude vědět, kde ji najít. Možná, že v tomto ohledu stojí za to rozhodnout o takovém kartáči, který se svým estetickým vzhledem vejde do interiéru, takže jeho nastavení nebude problém.

Nádoby na toaletní kartáče z kolekce 5five Simple Smart jsou nejlepším důkazem toho, že i vizuálně ne nutně dokonalé předměty mohou vypadat opravdu dobře. Jsou k dispozici v mnoha barvách, tvarech a jsou vyrobeny z různých materiálů. Zde máme elegantní jednoduchou formu v černé barvě. Takový kontejner pro kartáč nezničí estetiku ani těch nejnáročnějších interiérů .

Nelíbí se ti, když je od zbytku místnosti odříznut i jeden prvek? Dlouho jste věděli, že je nejvyšší čas změnit kontejner pro kartáč na toaletu? Jsme si jisti, že jedna ze sbírek této značky splní vaše očekávání.

Vlastnosti produktu:

  • toaletní kartáč s elegantním jednoduchým tvarem v černé barvě,
  • estetické koupelnové kování,
  • kvalitní 5pět Simple Smart produkt.

Styl:
Kategorie: WC kartáče
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 250,-

barva: černá
délka (cm): 12
délka (cm):: 12
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 12
šírka (cm):: 12
výška (cm): 38

Další WC kartáče