1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. 5five Simply Smart Obal na textilní oděvy, 60x100 cm

5five Simply Smart Obal na textilní oděvy, 60x100 cm

Textilní oděvní kryt, 60x100 cm od slavné značky 5five Simple Smart je vyroben z vysoce kvalitního fleece, který se vyznačuje vysokou trvanlivostí a odolností vůči plynutí času. Díky krytu bude vaše oblečení chráněno před škodlivými vnějšími faktory, jako jsou sluneční paprsky, které mohou způsobit vyblednutí barev a roztoči.

Materiál, ze kterého je kryt vyroben, má prodyšné vlastnosti, které zabrání nepříjemnému, zatuchlému zápachu oděvu uloženého v něm. Správně uložené oblečení vám bude sloužit po dlouhou dobu a bude vypadat jako nové i po mnoha měsících strávených v šatníku.

Pouzdro je také perfektní na cestách, když potřebujete zabalit elegantní oblek nebo šaty a my ho chceme dokázat do cíle v perfektním stavu. Bude to užitečné na cestě na svatby nebo obchodní konference. Bude užitečné při pohybu nebo při opravě bytu, když potřebujete dodatečně chránit oblečení před prachem a prachem. Kromě toho vám kryt umožní uspořádat prostor ve vašem šatníku a dát oblečení do pořádku . Jedná se o velmi praktický produkt, určitě nebudete litovat jeho nákupu!

Vlastnosti produktu:

  • oděvní kryt z rouna,
  • chrání oděv před nepříznivými vnějšími faktory, prodyšné vlastnosti
  • , vynikající pro cestování
  • , při pohybu,
  • vám pomůže uspořádat prostor skříně,
  • velmi praktický. produkt,
  • produkt známé značky 5pět Simple Chytrý.

Styl:
Kategorie: Skladování boxy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 109,-

barva: černá
délka (cm): 60
délka (cm):: 60
dominantní barva: černá
dominantní materiál: fleece
druh zapínání: zip
výška (cm): 100

Další Skladování boxy