1. InHaus.cz
  2. Dům a okolí domu
  3. Rohožky
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Moderní
  7. Fééric Lights and Christmas Červený kobereček pod stromeček s Mikulášem

Fééric Lights and Christmas Červený kobereček pod stromeček s Mikulášem

Dekorativní rohože pod vánočním stromečkem s motivem Santa Clause, červená renomovanou značkou Féric Lights a Vánoce je článek, který nemůžete nechat ujít pod vánočním stromečkem. Vánoce jsou čas, který každý z nás čeká téměř celý rok. Oblékání vánočního stromu, čas strávený s blízkými a Štědrý den jsou nejen prvky tradice, ale zároveň zdrojem bezmezné radosti. Je to také doba, kdy celá rodina sedí u společného vánočního stolu a vychutnává si tradiční jídla připravená speciálně pro tuto příležitost.

Nicméně, nejen chuť jídel, ale také způsob, jakým jsou podávány a nastavení stolů hrají rostoucí roli. V reakci na očekávání nejnáročnějších zákazníků navrhla renomovaná značka Féric Lights a Christmas mimořádně elegantní kolekci vánočních textilií. Díky správně vybranému, nejmódnější barvy a zimní design pod vaším vánočním stromečkem určitě potěší všechny hosty svým kouzlem. Ideální pro duet s klasickými i moderními vánočními ozdobami.

Velmi vysoká kvalita materiálů, z nichž se dekorativní rohože pro vánoční stromek snadno čistí a je zárukou spokojenosti s používáním. Dekorativní rohože pod vánočním stromečkem s motivem Santa Claus, červená je také vynikající a neobvyklý nápad na vánoční dárek.

Vlastnosti produktu:

  • neuvěřitelně módní slavnostní zbarvení,
  • Vánoční design.
  • neuvěřitelně snadno se čistí.
  • odolná proti záhybu.
  • celek byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů,
  • Francouzská značka Féric Lights a Vánoce.

Styl: Moderní,Provence,Klasické
Kategorie: Rohožky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: červená
délka (cm): 90
délka (cm):: 90
dominantní barva: červená
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 2
šírka (cm):: 2
tvar: kulatý

Další Rohožky