1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Kuchyňská linka Prowansja 260, borovice andersen

Kuchyňská linka Prowansja 260, borovice andersen

Hledáte originální a variabilní kuchyňskou linku, která bude elegantním doplňkem vašeho domova a zároveň splní všechny vaše praktické požadavky? Kuchyňská linka Prowansja 260, borovice andersen je přesně to, co potřebujete.

Kontrastní bílá dvířka skříněk, černé úchyty a linka s dřevěným motivem vytváří luxusní zážitek, na který se budete každý den těšit. Šířka kuchyňské linky je 260cm, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše kuchyňské vybavení a potřeby.

Představte si, jak vaše kuchyň září elegancí a stylem s naší kuchyňskou linkou Prowansja. Linka je designována tak, aby vám poskytla nejen dostatek úložného prostoru, ale také aby se stala centrem vašeho domova, kde budete trávit čas s rodinou a přáteli.

Nenechte si ujít tuto příležitost a investujte do kuchyňské linky Prowansja 260, která vám přinese nádech luxusu a originality do vaší kuchyně. Linka se dodává demontovaná a bez spotřebičů a pracovní desky, takže si ji můžete upravit přesně podle svých potřeb a představ. Kuchyňská linka obsahuje skřínky: D80, D60, D40S4, D80Z, 2X G80, G60S, G40-pravá.

Kontaktujte nás ještě dnes a my vám rádi pomůžeme s výběrem.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 15575,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-prowansja/
abs: ano
barva dvířek: sosna andersen
barva korpusu: bílá
doporučené dovybavení: dřez, pracovní deska
hloubka: 47 cm
kolekce: prowansja
nožičky: ano
pojezd šuplíku: plnovýsuv
pracovní deska: ne
šířka: 260 cm
sokl: ne
styl: prowance
úchyt: kov
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky