1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Skleničky
  5. Minimalistické
  6. Klasické
  7. Moderní
  8. Zwilling Sorrento espresso set 80ml 2 ks
Zwilling Sorrento espresso set 80ml 2 ks - Chefshop.cz

Zwilling Sorrento espresso set 80ml 2 ks

Představujeme Vám dvoustěnné sklenice na espresso Sorrento od výrobce Zwilling. Tradiční řemeslné mistrovství, jež představuje již po staletí ruční výroba skla, je vysoce oceňováno i v dnešní době. Mistři skláři jsou považování spíše za umělce, než za šikovné řemeslníky. Zdařilým příkladem řemeslného (uměleckého) mistrovství jsou i ručně vyráběné (foukané) dvoustěnné sklenice Zwilling Sorrento.

Dvoustěnné sklenice jsou příjemné na dotek a překrásné na pohled, jsou překvapivě lehké a okouzlí vás svým atraktivním a nadčasovým designem. Minimalistický design od Mattea Thuna a Antonia Rodriguete se perfektně snoubí s jakýmkoli stylem jídelního servisu - klasickým i moderním.

Borosilikátové sklo dobře snáší teplotní šoky, odolá vysokým i nízkým teplotám. Dvoustěnné sklenice jsou oblíbené pro své termoizolační vlastnosti - teplý nápoj zůstane déle horký, studený naopak vychlazený po delší dobu než v klasické sklenici. Dalším oceňovaným přínosem je, že povrch sklenice zůstane studený, i když do ní připravíte horké espresso.

  • ručně foukané borosilikátové sklo
  • odolné mechanickým i termickým šokům
  • vhodné do myčky
  • vhodné do mikrovlnné trouby
  • 2 ks v balení
  • objem 80 ml

Styl: Moderní,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Skleničky

ean: 4009839326004

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Skleničky
Produk byl v nabídce e-shopu: Chefshop.cz

Další Skleničky