1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Plakáty na zeď
  4. Etno
  5. Provence
  6. Atmosphera Plakát na zeď YOGA, 52 x 72 cm

Atmosphera Plakát na zeď YOGA, 52 x 72 cm

Jóga jako filozofie života. Pověste si na zeď tento rámovaný plakát a najděte své centrum

  • Infografika s 36 pozicemi jógy, nazývanými ásany: Plakát ukazuje ženu provádějící různé pozice jógy. Přináší do místnosti atmosféru klidu a štěstí.
  • Motivační dekorativní doplněk: Plakát upoutává pozornost k důležitosti pohybu, protahování a posilování těla. Ukazuje různé obtížnostní stupně. Zobrazuje páteř, která ovlivňuje fyzickou i duševní sféru.
  • Vysoká kvalita: Plakát je tištěn na vysoké kvalitě, tlustém plakátovém papíru. Celkově je rámován v rámu MDF s přírodním odstínem.
  • Rozměry: Rozměry plakátu jsou 52 x 72 cm.
  • Použití: Plakát je doporučen k pověšení doma na dveřích nebo stěnách. Skvěle se hodí také do jóga sálů a studií. Přinese dobré vibrace milovníkům jógy a jejím účastníkům.

Plakát v rámu YOGA, 52 x 72 cm od francouzské značky Atmosphera nám připomene pozice, které můžeme zaujmout pro dobrý pocit. Skvěle ozdobí stěny místa, kde cvičíte. Zobrazuje ženu provádějící pozice jógy. Úspěšně je můžete napodobovat. Pro vytvoření příjemné relaxační atmosféry v tomto prostoru použijte přírodní doplňky: nábytek z dřeva nebo ratanu, jutový koberec atd.

Styl: Provence,Etno
Kategorie: Plakáty na zeď
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 529,-

barva: bílá
délka (cm):: 52,6
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: mdf
hloubka (cm): 1,5
výrobce: atmosphera
výška (cm): 72,6

Další Plakáty na zeď