1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Plakáty na zeď
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Atmosphera Plakát na zeď KVĚTY, 60 x 90 cm

Atmosphera Plakát na zeď KVĚTY, 60 x 90 cm

Obraz na zeď - doplněk, který elegantním způsobem podtrhuje individuální styl vašeho interiéru

  • Poutavý tvar: Obraz s nočními květinami ohromuje barevností a množstvím rostlinných tvarů. Stylisticky navazuje na tvorbu prerafaelitů.
  • Minimalistický rám: Rámeček obrazu je vyroben z bílého MDF. Tenký obrys a univerzální barva plně vystavují umístěný obraz.
  • Velké rozměry: Obraz k zavěšení na zeď má rozměry až 60 x 90 cm (šířka x výška). Díky tomu si plně oceníte mistrovství zobrazené kompozice.
  • Pozornost k detailům: Obraz uvnitř rámu je tištěn na specializovaném materiálu. Tato technika zvýrazňuje plnost barev a zajišťuje vysokou kvalitu.
  • Jednoduchost a pohodlí: S ohledem na váš komfort je tištěný obraz již umístěn uvnitř rámu - nemusíte se starat o jeho instalaci. Vám zbývá jen jedno: zavěsit obraz na vybranou zeď.

Obraz v rámu je zajímavou variací klasiky. Atmosférická grafika v jednoduchém rámu je poutavou dekorací do obývacího pokoje nebo ložnice. Dále je třeba věnovat pozornost unikátní struktuře tištěného obrazu. Charakteristický povrch plátna je tím posledním detail, který zdůrazňuje vzhled umístěné kompozice.

Styl: Klasické,Minimalistické
Kategorie: Plakáty na zeď
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 839,-

barva: vícebarevná
délka (cm):: 60
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: plast
hloubka (cm): 3
výrobce: atmosphera
výška (cm): 90

Další Plakáty na zeď