1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Plakáty na zeď
  4. Provence
  5. Atmosphera Plakát na zeď Tropiques australes, 41,8 x 51,8 cm

Atmosphera Plakát na zeď Tropiques australes, 41,8 x 51,8 cm

Obraz na zeď v rámu Tropiques australes - dokonalý doplněk do klimatického interiéru

  • Poutavý tvar: Grafika na plakátu zobrazuje ženu s tělem pokrytým kmenovým malířstvím. Temné barvy obrazu a hnědý rám kontrastují s bílým passe-partout, oku lahodícím způsobem.
  • Styl, který má význam: Obraz na zeď Tropiques australes zapadá do etnického stylu. Tento unikátní styl je charakterizován především přítomností přírodních forem a odkazem na lidovou kulturu.
  • Odolný rám: Rám, ve kterém je plakát umístěn, je vyroben z odolného materiálu - MDF. Rám zajišťuje pevnost plakátu, brání jeho deformaci a zkroutení rohů.
  • Každý detail má význam: Výhodou plakátu je vysoká kvalita tisku na plátně. Použitá tisková technika umožnila zachytit hloubku barev a pečlivě reprodukovat detaily.
  • Praktický formát: Obraz v rámu na zeď má rozměry 41,8 x 51,8 cm (š x v). Jedná se o rozměr velkého portrétu, díky čemuž lze plakát snadno začlenit do interiéru.

Obraz na zeď v rámu je především vysoká kvalita, za kterou stojí dlouholeté zkušenosti francouzské značky Atmosphera. Plakát je již nainstalován v rámu pro vaše pohodlí. Nemusíte se starat o jeho zavěšení - plakát je připraven k zavěšení na vybraném místě. Stačí ho pověsit na hřebík nebo háček na obrazy.

Styl: Provence
Kategorie: Plakáty na zeď
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 329,-

barva: černá
délka (cm):: 41,8
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plátno
hloubka (cm): 2,5
výrobce: atmosphera
výška (cm): 51,8

Další Plakáty na zeď