1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Plakáty na zeď
  4. Minimalistické
  5. Atmosphera Plakát na zeď CARMEN, 58 x 78 cm

Atmosphera Plakát na zeď CARMEN, 58 x 78 cm

Plakát v rámu - originální doplněk, který stojí za umístění na stěně v obývacím pokoji

  • Pokouzlivý vzhled. Obrázek na plakátu zobrazuje ženu v pastelových barvách, jejíž tvář je skryta pod kulatým kloboukem. Na obraze jsou viditelné pouze jemné linie krku a ramen.
  • Pedantní provedení. Plakát je vysoké kvality tisknutý na plátně, vyrobený s důrazem na každý detail. Takové řešení umožňuje vyvolat z grafiky celou hloubku barev, která v ní hraje důležitou roli.
  • Minimalistický rám. Malý rám z MDF stabilizuje konstrukci a zároveň zdůrazňuje vzhled umístěného obrazu. Světlý hnědý odstín dřeva ladí s barevností grafiky.
  • Jednoduchá montáž. S ohledem na tvůj komfort je obraz v rámu připraven k pověšení - nemusíš sám vkládat plakát do rámu. Stačí ho zavěsit na hřebíčky nebo háčky.
  • Velký rozměr. Plakát o rozměrech 58 x 78 cm (šířka x výška) je doplněk, který přitahuje pozornost. Tento rozměr umožňuje plně vyeksponovat umístěný obraz v rámu.

Plakát na plátně je doplněk určený k zavěšení na stěnu. Nic však nebrání tomu, aby byl umístěn také na polici nebo nábytku v obývacím pokoji. Tepelná pastelová barevnost zahřeje interiér, a jemné linie mu dodají pocit útulnosti. Obraz vnese do prostoru trochu nostalgické atmosféry, která může evokovat uměleckou bohému.

Styl: Minimalistické
Kategorie: Plakáty na zeď
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1799,-

barva: vícebarevná
délka (cm):: 58
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: plátno
hloubka (cm): 2,6
výrobce: atmosphera
výška (cm): 78

Další Plakáty na zeď