1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Vše na kosmetiku a šperky
  4. 5five Simply Smart Organizér na kosmetiku, 2 rozměry, bambusový

5five Simply Smart Organizér na kosmetiku, 2 rozměry, bambusový

Kompletní sada bambusových nádob od 5five Simply Smart – organizovaná koupelna v krásném stylu

  • K uložení: Bambusové nádoby na uložení kosmetiky. Vejdou se do nich jak větší, tak menší drobnosti. Díky nim si uspořádáte prostor ve své koupelně.
  • Bambusové: Organizéry vyrobené z bambusového dřeva. Skvělé řešení pro koupelnu, protože tento materiál je odolný vůči vodě a teplotním změnám.
  • Odolné: Materiál použitý k výrobě nádob je odolný proti poškození. Nezkřivuje se ani nepřekroutí. Jednoduchá konstrukce také usnadňuje jejich čištění.
  • Organizované: Sadu nádob lze skládat na sebe. To šetří místo. Díky malým rozměrům jednotlivých nádob je lze umístit na police, umyvadlo a v případě potřeby do skříní nebo šuplíků.
  • Prostorné: Tři nádoby různých velikostí: velká (délka 23,1 cm, šířka 9 cm, výška 10,4 cm), dvě menší (délka 23,1 cm, šířka 18 cm, výška 10,3 cm). Uvnitř nich se vejde mnoho nezbytných drobností do koupelny.

Bambusové organizéry na kosmetiku od značky 5five Simply Smart. Přírodní barva bambusového dřeva je univerzální volbou, která doplní zařízení každého prostoru. Jednoduchá elegance kosmetických organizérů z bambusu zajišťuje, že najdou široké využití nejen ve vaší koupelně.

Styl:
Kategorie: Vše na kosmetiku a šperky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 629,-

barva: béžová
délka (cm):: 23,1
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: bambus
šírka (cm):: 18
výrobce: 5five simply smart
výška (cm): 19,4

Další Vše na kosmetiku a šperky