1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Vše na kosmetiku a šperky
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. 5five Simply Smart Organizátor pro zásuvku 23x9 cm, univerzální, barva šedá

5five Simply Smart Organizátor pro zásuvku 23x9 cm, univerzální, barva šedá

Organizér pro zásuvku 23x9 cm, univerzální, barva šedá. Užijte si pořádek a svobodu — vyřešte prostor ve svém domě. Podívejte se na bohatou nabídku, která je k dispozici v našem obchodě a vyberte si organizátory, které dokonale vyhovují vašim potřebám. Určitě si vyberete ty správné koše, kontejnery nebo krabice, které budou vyhovovat veškeré kosmetiky, ručníky a jiné druhy drobností v prostoru koupelny nebo jiné místnosti.

Organizátor zásuvek je praktickým produktem proslulé značky Simple Smart 5, která se specializuje na moderní a užitečný design bytového nábytku a dekorativních prvků. Organizér zásuvek je skvělý způsob, jak přinést pořádek a pořádek do využitelného prostoru. Díky tomu je snadné najít všechny položky. Kromě toho tento způsob uspořádání usnadňuje čištění — stačí vyzvednout jednu krabici, namísto mnoha kusů kosmetiky nebo doplňků.

Organizátor pro zásuvku je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Tento kontejner je odolný proti poškození, ale zároveň lehký a snadno se čistí. Rozměry produktu: 23 x 9 x 4,5 cm umožňují individuálně vyhovět potřebám a možnostem vašeho nábytku - pro větší zásuvku lze použít několik organizátorů, aby bylo možné správně oddělit skladované předměty. Univerzální, tlumená barevná schéma bude vyhovovat všem interiérům a návrhům, zejména v moderním, skandinávském nebo průmyslovém stylu.

Vlastnosti produktu:

  • pořadač zásuvky, usnadňuje
  • udržování pořádku v zásuvce,
  • vyrobený z vysoce kvalitního plastu, univerzální,
  • tlumený,
  • rozměry výrobku: 23 x 9 x 4,5 cm,
  • povrch se snadno čistí, výrobek
  • známé značky 5pět Simple Smart.

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Vše na kosmetiku a šperky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 119,-

barva: šedá
délka (cm):: 23
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 9
výška (cm): 4,5

Další Vše na kosmetiku a šperky