1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Atmosphera Závěs s kroužky v žluté barvě, 140 x 260 cm

Atmosphera Závěs s kroužky v žluté barvě, 140 x 260 cm

Závěs s oky PANAMA, 140 x 260 cm, žlutá barva. Závěsy jsou nezbytné v každém domě. Oceňujeme soukromí, protože domov je místem našeho odpočinku, kde trávíme čas s našimi blízkými. Závěsy také poskytují ochranu před sluncem v horkých dnech a ráno, kdy se probouzíme a nechceme být oslněni. Dobře známý a ceněný na evropském trhu specialista na krásné doplňky do domácnosti, společnost Atmosphera, vytvořila elegantní závěsy, které se vám jistě zalíbí.

Závěs z řady PANAMA v energické žluté barvě je skvělým řešením pro moderní interiéry. Tento závěs jistě přidá eleganci do vašeho interiéru a bude okouzlovat svým vzhledem vás i vaše hosty. Díky rozměrům: šířka 140 cm, délka 260 cm, se bude skvěle hodit jak na malá okna, tak na velké balkonové či terasové.

Výrobce navíc rozhodl usnadnit vám proces zavěšování závěsů, díky vsazeným očkům si můžete zapomenout na klasické háčky, které poškozují materiál. Závěs je vyroben z polyesteru, což je odolný materiál proti mačkání, který můžete snadno prát v pračce při teplotě 60 °C. Tyto stylové závěsy jistě přitáhnou pozornost vašich hostů, a pokud hledáte dárek, závěs z kolekce PANAMA bude skvělou volbou.

Charakteristiky produktu:

  • okenní závěs z kolekce PANAMA,
  • v žluté barvě,
  • rozměry: šířka 140 cm, délka 260 cm,
  • s vsazenými očky pro snazší zavěšení,
  • možnost praní v pračce při teplotě 60 °C,
  • nekrčí se,
  • skvělý nápad na dárek.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 319,-

barva: žlutá
dominantní barva: žlutý
dominantní materiál: polyester
počet kusů v sadě: 1
šírka (cm):: 260
výška (cm): 140
vzor: žlutá
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy