1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Douceur d\'intérieur Okenní závěs ELEGANTE, 140 x 260 cm, šedá s oky

Douceur d\'intérieur Okenní závěs ELEGANTE, 140 x 260 cm, šedá s oky

Okenní závěs ELEGANTE, 140 x 260 cm, šedá s oky, Douceur d\'intérieur. Jedná se o módní prvek, který kombinuje praktickou i dekorativní funkci. Za prvé, záclony umožňují nastavit osvětlení ve vašem bytě — v závislosti na vašich potřebách nebo preferencích, záclony mohou snížit intenzitu příchozích paprsků, což je jemnější a měkčí nebo dokonce zcela zakrýt místnost — například, když chcete sledovat během dne televizi nebo v noci.

Za druhé, záclony jsou jedinečným prvkem výzdoby - mají obrovský dopad na interiérový design. Okenní závěsy mohou být hlavním barevným přízvukem a dodávají dojem pohody. Proto jsou záclony nejrychlejší a snadný způsob, jak přeměnit místnost: stačí změnit záclony a vybrat několik odpovídajících doplňků, jako jsou dekorativní polštáře. Místnost tak získává zcela jiný charakter!

Elegante okenní závěs je design francouzské značky Douceur d\'intérieur. Záclona je široká 140 cm a dlouhá 260 cm. Jedná se o typickou velikost, která se hodí do standardní výšky místností 250 cm. Závěs má vodítka, které jsou velmi snadnou možností instalace.

Záclona je vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru,který je odolný proti vyblednutí a zároveň účinně blokuje sluneční paprsky. Výrobek lze umýt v pračce při maximální teplotě 30 stupňů Celsia. Podívejte se na širokou škálu okenních závěsů, které jsou k dispozici v našem obchodě a vyberte si perfektní model pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Elegante okenní závěs,
  • výrobek z francouzské značky Douceur d\'intérieur,
  • rozměry výrobku: 140 cm a délka 260 cm,
  • vhodné pro instalaci na očka,
  • vyrobené z vysoce kvalitního polyesteru.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 289,-

barva: vícebarevná
délka (cm): 140
délka (cm):: 140
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: polyester
počet kusů v sadě: 1
výška (cm): 260
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy