1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Nádobí
  4. Jídelní talíře
  5. Minimalistické
  6. Klasické
  7. Provence
  8. Secret de Gourmet Talíř FANTASY 28 cm, transparentní

Secret de Gourmet Talíř FANTASY 28 cm, transparentní

Talíř FANTASY, 28 cm, Transparent Jste amatér neobvyklého, jedinečného nádobí? Nezapomeňte zkontrolovat sortiment desek a zbývající nádobí, které jsou k dispozici v našem obchodě. Francouzská společnost Secret de Gourmet vytvořila nádhernou kolekci krásných talířů v klasických barvách — bílé a černé. S takovým výběrem barev můžete tyto produkty sladit se závazkem, který již máte doma. Ačkoli neobvyklé, tyto desky budou módní pro nadcházející roky.

Talíř Fantasy má průměr 28 cm. Deska je vyrobena ze skla, takže je odolná proti poškrábání a pevná. Hladký povrch se snadno čistí, což vám umožňuje udržovat maximální hygienu. Jídelní talíř Fantasy je průhledný s nepravidelným povrchem inspirovaným krystaly. Vytváří tak velmi elegantní a sofistikovaný design. Takový styl bude pracovat senzačně v minimalistickém a univerzálnímuspořádání. Bezbarvé sklo zdobené nepravidelným vzorem se dokonale hodí k dřevěné desce.

Díky klasickému barevnému schématu můžete snadno vytvořit ucelený kryt stolu pro každou příležitost — nedělní večeři, rodinné setkání, narozeniny nebo jmenovecparty. Ideální pro jemné stříbrné doplňky, klasický tmavě zelený věnec nebo rákosu z jehličnatých větviček nebo intenzivní červené, například ve formě ubrousků v slavnostní kostkované.

Vlastnosti produktu:

  • Fantasy jídelní talíř
  • o průměru 28 cm,
  • vyrobený ze skla,
  • odolný a odolný proti chybám,
  • elegantní zbarvení - průhledné křišťálové sklo,
  • klasické barvy a tvar bude vždy nahoře, výrobek
  • francouzské značky Secret de Gourmet.

Styl: Provence,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Jídelní talíře
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 159,-

barva: transparentní
dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: sklo
použití: kontakt s jídlem
průměr (cm): 28
tvar: kulatý
výrobce: secret of gourmet

Další Jídelní talíře