1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Douceur d\'intérieur Okenní závěs bílá 140 x 240 cm, na ocích

Douceur d\'intérieur Okenní závěs bílá 140 x 240 cm, na ocích

Okenní závěs bílá 140 x 240 cm, na ocích. Hledáte způsob, jak rychle a snadno změnit výzdobu? To by mohlo být snadné! Přidejte do svého obývacího pokoje, ložnice nebo pokoje jemné kouzlo s novou oponou! Záclony, příběh a římsy jsou charakteristické doplňky, které kombinují estetické a praktické rysy. S jejich pomocí vám poskytne pohodlí, pocit soukromí a míru. Uzavřené dokonale zakrývají pohled zvenčí a v horkých slunečných dnech chrání interiér před paprsky. Správně vybraná bude také zdůrazňovat vzhled interiéru: díky mnoha vzorům, materiálům a barvám se hodí do jakéhokoli stylu interiéru.

Okenní závěs je vyroben z vysoce kvalitního polyesteru. Tento materiál je pevný, odolný proti nečistotám a odolný. Položky vyrobené z něj jsou vhodné pro mytí v automatické pračce, na příslušném programu pro plasty. Pokud máte pochybnosti, postupujte podle receptu na mytí, který je na cenovce!

Okenní závěs je 240 cm x 140 cm (výška x šířka). Díky těmto velikostem je vhodný pro zavěšení v místnostech typické výšky. Neutrální, bílá barva bude fungovat zejména při zdobení v každém ročním období. Záclonu lze snadno a rychle namontovat díky okům, které se jednoduše táhnou přes závěsnou tyč.

Vlastnosti produktu:

  • okenní závěs,
  • výrobek je vyroben z vysoce kvalitního polyesteru,
  • materiál je pevný, odolný proti nečistotám a odolný,
  • opona je 240 cm x 140 cm.,
  • má neutrální bílou barvu,
  • snadná a rychlá instalace díky,
  • produkt značky Douceur d\'interieur.

Styl:
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 489,-

barva: bílá
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: polyester
prát při 30°c: pranie w 30 stopniach
šírka (cm): 140
výška (cm): 240
žehlit při max. 110°c: prasować w max. 110°c

Další Záclony a závěsy