1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Today Okenní závěs na vodítkách SUEDINE, 135x240 cm, světlá šedá, Dnes

Today Okenní závěs na vodítkách SUEDINE, 135x240 cm, světlá šedá, Dnes

Okenní závěs na vodítkách SUEDINE, 135x240 cm, šedá, Dnes. Jedná se o jedinečný prvek kombinující praktické i dekorativní funkce současně. Za prvé, záclony umožňují nastavit vnitřní osvětlení — v závislosti na vašich potřebách nebo denní době, záclony mohou snížit intenzitu příchozích paprsků, což je jemnější a měkčí, nebo dokonce zcela ztmavit místnost — například v noci nebo když chcete sledovat televizi během dne.

Za druhé, záclony jsou jedinečným prvkem výzdoby - mají obrovský dopad na uspořádání místnosti. Okenní závěsy vytvářejí dojem pohody a vytvářejí silný barevný přízvuk. Z tohoto důvodu jsou záclony nejlepším a jednoduchým způsobem, jak změnit pokoj: jednoduše změňte záclony a vyberte několik odpovídajících doplňků, jako jsou dekorativní polštáře. Místnost tak získává zcela jiný charakter!

Okenní závěs na vodítkách Suedine je designem francouzské značky Today. Záclona má šířku 135 cm a délku 240 cm. Jedná se o poměrně univerzální velikost, která bude pracovat se standardní výškou 250 cm. Závěs má vodítka, které jsou velmi praktické a pohodlné pro instalaci na závěsnou tyč .

Závěs je vyroben z vysoce kvalitního polyesteru,který účinně blokuje sluneční paprsky, ale je také odolný proti vyblednutí. Výrobek lze umýt v pračce při maximální teplotě 30 stupňů Celsia. Podívejte se na širokou škálu okenních závěsů dostupných v našem obchodě a vyberte správnou barvu a vzor pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Suedine okenní závěs,
  • výrobek z francouzské značky Dnes,
  • rozměry výrobku: 135 cm a délka 240 cm,
  • vhodné pro instalaci na očka,
  • vyrobené z vysoce kvalitního polyesteru.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 579,-

barva: šedá
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: velur
počet kusů v sadě: 1
šírka (cm): 135
šírka (cm):: 135
výška (cm): 240
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy