1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Zahradní osvětlení
  4. Venkovské
  5. Exterio GACOLI - Powerblocks No.1

Exterio GACOLI - Powerblocks No.1

Solární svítidlo Powerblocks No.1 je praktický venkovní zdroj světla vyrobený firmou GACOLI. Instaluje se na slunečník, markýzu nebo na verandu. Je výjimečné nejen svým elegantním a zároveň velmi jednoduchým designem. Svítidlo je extra odolné, vyrobené z kvalitních materiálů, navržené do různých klimatických podmínek. Solární Led svítidlo disponuje nejmodernějšími high-tech vybavením na jehož základě může svítit 24 hod. bez nutnosti použití elektrického proudu. Svítidlo se neustále dobíjí ze solárních paprsků, čili další výhodou Powerblocks No.1 je že nepotřebuje kabel z el.sítě. Svítidlo má inovativní posuvný systém díky kterému jej můžete nainstalovat bez použití nářadí. Svítidlo se skládá ze čtyř 35cm dlouhých kompaktních bloků. Na každém bloku se nachz 6 LED diod. Svítilna se zapíná pomocí dálkového ovladače nebo manuálně. 

 Obsah a parametry venkovního exteriérového Led osvětlení GACOLI - Powerblocks No.1Balení obsahuje

1x solární Led svítidlo GACOLI - Powerblocks No.1: 4x blok po 6 LED, solární panel, nabíječka, dálkové ovládání 

 

Parametry svítilny

délka bloku 35cm, šířka Bolka 2,5cmZdroj energie (EMU) ze solárních paprskůZdroj světla ze 4x6 Led zdrojů.Teplá bílá barvaZapínání dálkovým ovladačem, nebo manuálněBaterie: Lithium 3,7V - 2200 mAhSvítidlo je odolné vůči vlivům počasí a libovolně přenosné

 

 

 

GACOLI solární led lampy tvoří symbiózu zahradního, zároveň velmi komfortního pro život, exteriérového osvětlení. Inovativní forma high-tech technologie dokáže shromažďovat sluneční energii, kterou využívá i na své záření. Všechna svítidla jsou bezkabelové, čili pro uživatele snadno přenosná s velmi jednoduchou instalací. 

 

Styl: Venkovské
Kategorie: Zahradní osvětlení
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 3360,-

Další Zahradní osvětlení