1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní lehátka
  4. Nafukovací lehátko do vody DUHA, 160 x 85 x 70 cm, INTEX

Nafukovací lehátko do vody DUHA, 160 x 85 x 70 cm, INTEX

Nafukovací lehátko s opěrkou do plavání - relax a pohodlí během letních horkých dní

  • Nafukovací lehátko s opěrkou do plavání: Tento Nafukovací lehátko je pohodlný a poskytuje mnoho možností odpočinku u vody. Můžete si pohodlně sednout a číst knihu, jíst občerstvení a pít barevné koktejly. Můžete se opalovat na matraci nebo jednoduše na něm plavat a užívat si relaxaci.
  • Místo na nápoje: Při konzumaci nápojů držených neustále v ruce mohou vylít. Na tomto matraci bylo vyhrazeno speciální místo na sklenici. Díky němu budete mít vždy osvěžující nápoj po ruce!
  • Materiál: Nafukovací lehátko byl vyroben z vinylu, který zaručuje pevnost a dlouhou životnost.
  • Dovolenková barevnost: Matrace je ve dvou barevných provedeních: bílá a modrá. Nicméně na jejich povrchu jsou viditelné barevné akcenty, které přidávají dovolenkovou energii a vyznačí matrac mezi ostatními nafukovacími na pláži.
  • Rozměry produktu: Nafukovací lehátko má délku 160 cm, šířku 85 cm a výšku 70 cm.

Při cestě na dovolenou k vodě nesmíte zapomenout na nafukovací polštáře. Jsou nezbytnou součástí dovolené zábavy a dobrodružství. Pořiďte si Nafukovací lehátko s opěrkou, který zajistí nejen zábavu, ale i relaxaci, když budete chtít odpočívat. Sedněte si pohodlně, opřete se a uvolněte se. Po dovolené budete s nostalgií vzpomínat na tento příjemný odpočinek, který vám poskytl matrac s opěrkou od značky INTEX.

Styl:
Kategorie: Zahradní lehátka
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 459,-

barva: bílá
délka (cm):: 160
dominantní barva: modrá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 85
výrobce: intex
výška (cm): 70

Další Zahradní lehátka