1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Grily - příslušenství
  4. Klasické
  5. Nerezové grilovací kleště s plastovou rukojetí, WENKO

Nerezové grilovací kleště s plastovou rukojetí, WENKO

Grilovací kleště - praktický pomocník pro letní zahradní večírky

  • Grilovací kleště: Abyste si usnadnili přípravu oblíbených zeleniny a masa na grilu, vybavte svou kuchyni kleštěmi od značky WENKO. Jednoduchá konstrukce, ideální velikost a vynikající kvalita vám pomohou připravit vaše oblíbené pokrmy snadno.
  • Praktický tvar: Kleště mají chytrý mechanismus, který umožňuje zablokovat ramena, aby zůstala blízko sebe. Nepoužívané kleště zabírají málo místa v šuplíku. Můžete je také zavěsit na kuchyňský háček díky očku umístěnému na jejich vrcholu.
  • Ergonomická rukojeť: Černá rukojeť vyrobená z ohnivzdorného plastu se nezahřívá, což vytváří bezpečné podmínky během grilování. Dobře tvarovaný tvar skvěle padne do ruky a usnadňuje manipulaci s kleštěmi.
  • Odolný materiál: Kleště jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Jsou tedy odolné, odolné proti poškrábání a snadno se čistí. Můžete je snadno vyčistit tradičním způsobem nebo umýt v myčce nádobí.
  • Velikost: Kleště o délce 4 cm, šířce 5 cm a výšce 45 cm zajistí pohodlnou a bezpečnou přípravu jídel na grilu. Tato velikost umožňuje otáčení připravovaných jídel zůstávajíc v bezpečné vzdálenosti.

Styl: Klasické
Kategorie: Grily - příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 329,-

další vlastnosti: vhodné do myčky
délka (cm):: 4
dominantní barva: stříbrná
dominantní materiál: nerezová ocel
šírka (cm):: 5
výrobce: wenko
výška (cm): 45

Další Grily - příslušenství