1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. Homea Plastová nádoba s bambusovým víkem, antracitová, 5l

Homea Plastová nádoba s bambusovým víkem, antracitová, 5l

Organizér na ukládání z umělé hmoty - dokonalé uspořádání domácího prostoru

  • Bambusový víčko: Víčko nám zaručuje, že naše věci zůstanou skryté před zraky ostatních. Díky tomu snadno zajistíme estetičnost interiéru. Ploché víčko také umožňuje umístění Organizérů jeden na druhém.
  • Kompaktní rozměr: Krabice skvěle poslouží k ukládání menších věcí a suvenýrů. Její rozměry jsou: délka 28 cm, šířka 18 cm a výška 10,5 cm. Celkový objem je 6 l. V případě potřeby je k dispozici stejný model v jiných velikostech.
  • Stylové barvy: Organizéry jsou k dispozici ve dvou barvách: antracitové a šedé. Střízlivá barevnost nám usnadní začlenění Organizérů do každého interiéru. Díky tomu splní svou praktickou funkci i estetickou.
  • Praktický: Krabice na ukládání je nezbytným doplňkem v každém domě, zejména v menším bytě. Uspořádání prostoru je zde velmi důležité. Můžeme v ní ukládat jak kosmetiku, kabely, tak i potraviny.
  • Solidní provedení: Organizér je vyroben z vysoce kvalitní umělé hmoty. Odolný materiál zaručuje, že Organizér nám poslouží po dlouhou dobu. Držadla na bocích Organizéru nám pomohou při jejich přenášení.

Styl:
Kategorie: Skladování boxy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 259,-

barva: antracitová
délka (cm):: 27,5
dominantní barva: antracitová
dominantní materiál: plast
objem (ml): 5000
šírka (cm):: 18
výrobce: homea
výška (cm): 10,5

Další Skladování boxy