1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Dekorační osvětlení
  4. Atmosphera for kids USB noční světlo, silikon, barva šedá

Atmosphera for kids USB noční světlo, silikon, barva šedá

USB noční světlo, silikon, barva šedá. Lampa u dětské postýlky je nepostradatelnou věcí. Jemné světlo pomáhá dítěti usnout a usnadňuje rodičům kontrolu a péči o dítě v noci, aniž by ho probudil. Malé děti se často bojí usnout v úplné tmě a standardní osvětlení je příliš silné. Ideální spací prostředí pro batolata je soumrak, kterého lze dosáhnout díky malému nočnímu osvětlení.

Speciálně vytvořené pro nejmenší společnost Atmosphera pro děti, noční světlo je pro vás ideálním produktem. Dává jemné světlo, které neublíží oči a vytváří ideální atmosféru pro usínání. Světlo je navrženo tak, aby dítě nemělo přístup k nebezpečným drátům, silikon použitý při výrobě je 100% bezpečný materiál pro kojence, jemně přenáší světlo a je odolný proti pádům a zlomům.

Lampa je ve tvaru kostky v bílé barvě se šedými detaily budou skvělé pro dětskou postýlku a chlapce a dívky, umístěné na něm kresba spící lišky navíc dává kouzlo. Použití LED žárovek výrobcem činí rovnoměrné světlo a šetří energii. Lampa je aktivována tlačítkem ON/OFF, musí být nabíjena pomocí kabelu USB, abyste ji mohli připojit k kočárku nebo zavěsit nad postýlku.

Vlastnosti produktu:

  • LED noční světlo viset nad kočárkem nebo postýlkou
  • ve tvaru kotníku,
  • bílo-šedá s kresbou lišky, a
  • dává jemné, příjemné světlo vhodné pro usínání.
  • baterie, nabíjení USB,
  • od výrobce Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Dekorační osvětlení
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 289,-

barva: šedá
délka (cm):: 8
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: silikon
šírka (cm):: 8
výška (cm): 10
zdroj napájení: usb

Další Dekorační osvětlení