1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací tácy a podnosy
  4. Protiskluzový tác, černý, 45 x 33 cm, WENKO

Protiskluzový tác, černý, 45 x 33 cm, WENKO

Protiskluzový tác pro servírování jídel a přenášení sklenic, nádobí a lahví

  • Protiskluzový tác z řady Black Outdoor Kitchen: Funkční tácka od WENKO určená pro kuchyně venku skvěle zapadne na zahradní večírky, grilování nebo brunch. Tácka je obdélníková a snadno přenosná. Vyznačuje se elegantní, hlubokou černou barvou.
  • Bezpečné přenášení: Pohodlné držadla po stranách tácky zajišťují stabilní úchop. Díky nim bude přenos jídla a nápojů bezpečný.
  • Protiskluzový povrch: Tácka má na své ploše speciální gumové výstupky, které omezují posunutí umístěných předmětů. To umožňuje pohodlné přenášení plných sklenic, lahví a jídla na talířcích mezi stolem a grilem.
  • Vysoká kvalita zpracování: Materiály použité k výrobě tácky jsou nejvyšší kvality. Celá je vyrobena z umělé hmoty, zatímco protiskluzové doplňky z TPE. Spodek tácky je texturovaný, takže se neklouže ani na stole.
  • Univerzálnost: Rozsáhlá tácka o rozměrech (délka x šířka x výška) 45,5 x 33 x 2,3 cm se skvěle osvědčí doma i venku. Může být také využita jako minibar. Hodí se pro odložení špinavého nádobí a příborů, které pak lze pohodlně přenést na jiné místo.

Protiskluzová tácka od německé společnosti WENKO výborně usnadňuje přenášení jídla a nápojů z jednoho místa na druhé. Protiskluzový povrch chrání přenášené předměty a jídlo před sklouznutím. Držadla po stranách tácky slouží jako praktický a pohodlný úchyt. Tácka je odolná a stabilní. Je součástí řady Black Outdoor Kitchen, která je určena pro užívání venku v letním období. Skvěle se také osvědčí pro přenášení jídel doma a transport špinavého nádobí a příborů po večírku.

Styl:
Kategorie: Servírovací tácy a podnosy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 339,-

délka (cm):: 33
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 45,5
výrobce: wenko
výška (cm): 2,3

Další Servírovací tácy a podnosy