1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Ubrusy, prostírání
  4. Secret de Gourmet Prostírání na stůl MAHA, bavlněné, 45 x 30 cm

Secret de Gourmet Prostírání na stůl MAHA, bavlněné, 45 x 30 cm

Bavlněná podložka na stůl MAHA ochrání desku před náhodným znečištěním a také horkými talíři

  • Praktická dekorace. Výhodou bavlněného prostírání je snadnost, s jakou můžete změnit vzhled svého stolu. Několik barevných prostírání může jednoduše změnit vzhled vaší jídelny.
  • Prostírání z bavlny. Podložka pod talíře je vyrobeno z bavlny. Díky tomuto materiálu je prostírání odolné a snadno se odstraňují skvrny. Prostírání lze také vyprat v pračce.
  • Základní ochrana stolu. S bavlněným prostíráním jednoduše ochráníte svůj stůl před znečištěním. Prostírání vám také pomůže chránit desku před poškrábáním a teplem.
  • Optimální velikost. Podložka na stůl má rozměry 45 cm x 30 cm. Tato velikost prostírání umožňuje pohodlně umístit na ně i velké talíře vedle kterých můžete rozložit příbor.
  • Dekorativní lemování.Okraje podložky pod talíře byly zdobeny jemnými lemy. Lemování opticky zvětšuje prostírání a dodává mu dojem lehkosti.

Bavlněná podložka velmi dobře absorbuje tekutiny. Nemusíte se obávat rozlité šťávy nebo polévky - prostírání tekutiny vsákne. Deska stolu zůstane suchá. Nemusíte se také obávat zbarvení nebo mechanického poškození.

Styl:
Kategorie: Ubrusy, prostírání
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 109,-

barva: terakotová
délka (cm):: 45
dominantní barva: oranžová
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm):: 30
výrobce: secret de gourmet

Další Ubrusy, prostírání