1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka Charlotta 1 220 s PD (220/160), bílá

Kuchyňská linka Charlotta 1 220 s PD (220/160), bílá

Představujeme vám kuchyňskou linku Charlotta 1 220 s PD - nadčasovou a stylovou středobodem vašeho domova! Tento úchvatný kus nábytku je ztělesněním kombinace funkčnosti a designu. Kuchyňská linka Charlotta je navržena se zaměřením na detail, aby vám poskytla nejen dostatek prostoru pro vaření a skladování, ale také aby splnila vaše estetické požadavky.

S její šířkou 220 cm je tato kuchyňská linka ideální pro jakýkoliv prostor. Jeho moderní design a bílý odstín vám umožní ladit ji s jakýmikoliv kuchyňskými spotřebiči a zařízením. Charlotta je vyrobena z laminovaných desek o tloušťce 16 mm, což zaručuje vysokou odolnost proti běžnému opotřebení. Kovové úchyty jsou umístěny do hran dvířek, aby nedošlo k jejich poškození.

S touto kuchyňskou linkou vám přichází 2 horní dvoudveřové skříňky, horní skříňka na digestoř, 2-dveřová spodní skříňka na dřez a jednoduchá spodní skříňka se šuplíky a pracovní deskou.

Nabízíme Charlottu v demontovaném stavu bez spotřebičů, což znamená, že si ji můžete přizpůsobit podle svých potřeb a vkusu.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 17713,-

#barva filtr: bílá
abs: 2 mm
barva dvířek: bílá
barva korpusu: bílá
hloubka: 50 cm
materiál: mdf, ltd lamino
nožičky: ano
pojezd šuplíku: metal box
pracovní deska: dub pradávný
šířka: 220 cm
styl: moderní
tloušťka: 16 mm
úchyt: kov
výška: 200 cm

Další Kuchyňské linky