1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Moderní
  7. Douceur d\'intérieur Bavlněné povlečení TAHINA, sada, 240 x 220

Douceur d\'intérieur Bavlněné povlečení TAHINA, sada, 240 x 220

Bavlněné povlečení TAHINA - praktické řešení, které funguje ve všech ročních obdobích. Bavlněné povlečení na přikrývku a polštář je nejlepším řešením do ložnice, které bude fungovat v zimě i v létě. Díky tepelně izolačním vlastnostem bavlny si můžete užívat zdravý spánek po celý rok. Bavlněné ložní prádlo je pro alergiky tou nejlepší volbou. Materiál neabsorbuje prach a nezpůsobuje alergie ani podráždění pokožky. Povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny. Tento přírodní materiál je odolný, žáruvzdorný a velmi příjemný na dotek. Tři barevné varianty: Klasický design světlého povlečení je originálně rozbitý výrazným barevným akcentem. Vybírat můžete ze žluté, mořské a růžové barvy.

Sada obsahuje velký povlak na přikrývku o délce 240 cm a šířce 220 cm a dva povlaky na polštář o délce 63 cm a šířce 63 cm. Sada je ideální pro velkou postel. Povlaky na polštáře a přikrývky od francouzské značky Douceur d\'intérieur jsou tou nejlepší volbou pro vaši ložnici. Vyvážený design prolomený moderními barvami se bude dobře vyjímat v klasičtějších i modernějších interiérech.

Vlastnosti produktu:

  • bavlněné povlečení TAHINA,
  • bavlněné povlaky na přikrývky a polštáře jsou nejlepším řešením pro ložnici,
  • nejlepší volba pro alergiky,
  • vyrobeno z bavlny,
  • sada obsahuje velký povlak na přikrývku o délce 240 cm a šířce 220 cm a dva povlaky na polštář o délce 63 cm a šířce 63 cm,
  • sada ideální pro velkou postel.

Styl: Moderní,Provence,Klasické
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 999,-

barva: modrá
délka (cm):: 220
dominantní barva: modrá
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm):: 240

Další Ložní povlečení