1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací tácy a podnosy
  4. Secret de Gourmet Otočný tác, podnos, skleněný, O 30 cm

Secret de Gourmet Otočný tác, podnos, skleněný, O 30 cm

Otočný tác s podnosem na dorty značky Secret de Gourmet získá zdobení dortů nebo vystavování sladkostí novou kvalitu. Lze ji použít jako dortový nebo cukrářský talíř. Díky univerzálnímu designu se hodí na stůl, bufet nebo kavárenský pult. Mechanismus umožňuje otáčení desky o 360 stupňů. Takto lze talíř použít jako cukrářský talíř, na který můžete ozdobit dort nebo kulatý koláč - snadno na něj nanesete polevu, krém nebo ozdobnou polevu. Umístěte ji na stůl a vystavte na ní dorty, ovoce nebo jiné občerstvení.

Snadno čistitelná kombinace skla a nerezové oceli. Sklo je určeno pro styk s potravinami, takže na něj můžete pokládat pečivo přímo na tác - není třeba ubrousek ani prostírání. Průměr zásobníku je 30 cm. Výška talíře je 7 cm. Otočný mechanismus spočívá na stabilní noze, která je zakončena základnou o průměru 13 cm - díky tomu je talíř stabilní.

Vzhledem k rotačnímu mechanismu nemyjte talíř v myčce nádobí. Vyhněte se také vysokým teplotám - nevkládejte ji do trouby ani mikrovlnné trouby. Otočný talíř Secret de Gourmet je solidní výrobek, který vydrží dlouhá léta. Je poměrně těžký - váží 825 g. Díky tomu je velmi stabilní a při otáčení se nepohybuje. Na talíř o průměru 30 cm se hodí skleněné nebo látkové stínidlo - můžete jím přikrýt vystavené pečivo, aby příliš rychle nevyschlo.

Vlastnosti produktu:

  • otočný talíř,
  • multifunkční,
  • rozměr: 9,5 x 7 x 28 cm,
  • průměr: 30 cm,
  • jemné zpracování,
  • sklo,
  • výrobek značky Secret de Gourmet.

Styl:
Kategorie: Servírovací tácy a podnosy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 419,-

barva: tranparentní
délka (cm):: 9,5
dominantní barva: transparentní
dominantní materiál: sklo
šírka (cm):: 7
výška (cm): 28

Další Servírovací tácy a podnosy