1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Vázy na květiny
  4. Glamour
  5. Rustikální
  6. Klasické
  7. Home Styling Collection Bílá keramická váza ANTIWUE, výška 22 cm

Home Styling Collection Bílá keramická váza ANTIWUE, výška 22 cm

Hledáte charakteristickou dekoraci, která okouzlí promyšlenou formou a přitažlivým designem? Vsadte na stylovou vázu! Jedná se o univerzální doplněk, který může sloužit jako základ pro další aranžování.

Dekorativní váza ANTIQUE se stane skvělým doplňkem každého interiéru zařízeného v rustikálním nebo klasickém stylu. Skvělým nápadem bude umístit ji do ložnice, ale bude se také hodit do obývacího pokoje nebo chodby. Tato váza vyrobená z keramiky sama o sobě představuje zajímavou dekoraci. Může sloužit také jako stojan na květiny, dekorativní větvičky, klasy dlouhé trávy nebo jiné kompozice. Váza má široké dno a vysoký okraj (22 cm), díky čemuž budou umístěné doplňky v ní stát stabilně.

Prezentovaný produkt ve tvaru připomíná antickou vázu. Štíhlý tvar, jemný vzor a světlá barva zajišťují, že váza nepřehlušuje ostatní doplňky svou přítomností, ale zároveň přitahuje pohled. Díky tomu se skvěle hodí jak jako hlavní bod, tak i jako jeden z prvků odpovědných za aranžování vybraného interiéru. Stojí za to využít všechny výhody tohoto produktu. Dekorativní váza ANTIQUE je malá, proto ji nejlépe umístit nad zem: například na regál nebo stolek. Její univerzální charakter ocení lidé, kteří si cení praktických řešení. Prezentovaná váza je snadným způsobem, jak vytvořit kompletní a efektní aranžaci.

Charakteristiky produktu:

  • Dekorativní váza ANTIQUE,
  • slouží jako základ pro souvislou aranžaci,
  • skvělá pro klasické nebo rustikální interiéry,
  • vyniká tvarem antické vázy,
  • má nádherný jemný vzor a světlou barvu,
  • vhodná do obývacího pokoje, chodby nebo ložnice,
  • váza vyrobena z keramiky,
  • produkt ceněné značky Home Styling Collection.

Styl: Klasické,Rustikální,Glamour
Kategorie: Vázy na květiny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 339,-

barva: bílá
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: keramika
průměr (cm): 10
šírka (cm):: 10
výška (cm): 22

Další Vázy na květiny