1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Odpadkové koše
  4. Koupelnový koš AGROPOLI s otočným víkem, S, petrolejový, WENKO

Koupelnový koš AGROPOLI s otočným víkem, S, petrolejový, WENKO

Koupelnové koš AGROPOLI s otočným krytem, S, moře, WENKO. Koupelnové koš není nutně povinným vybavením každé domácí koupelny. Je to ohromné, protože absence takového koše značně komplikuje naše životy. S veškerým hygienickým odpadem jsme nuceni se vypořádat jinak. Někteří lidé je hodí na toaletu, což může vést k tomu, že je ucpaná a rozhodně není bezpečná volba. Jiní zase berou bavlněné tampony, tyčinky a další opotřebované kusy do normálního koše, což vytváří bezvýznamnou ztrátu času.

Absence samostatného koupelnového koše je především nepříjemná věc, když spěcháme, a to je koneckonců místnost, kde se nejčastěji připravujeme ráno před odchodem do práce nebo do školy. A večer jsme obvykle unavení po tom rozruchu během dne a myslíme jen na to, že si vrzneme, než abychom šli konkrétně do kuchyně vyhazovali odpadky z koupelny.

Koupelnové koše německé značky WENKO jsou nejlepším řešením pro hygienický odpad. Celá sbírka byla vyrobena s cílem, aby se dokonale prezentovala a usnadnila každodenní fungování. Jsou čisté, ne příliš velké, vyrobené z kvalitativních materiálů a v krásných barvách. Zde jsme rádi, že představíme koš v mořské barvě s rotujícím krytem.

Pokud ještě nemáte v koupelně koš věnovaný hygienickým odpadem, už víte, že byste ho měli změnit. Nebo se ti líbí nahradit svůj starý lehce opotřebovaný koupelnový koš?

Vlastnosti produktu:

  • mořský koš s rotačním krytem
  • ,
  • čistý a malý
  • ,
  • estetický doplněk do vašeho interiéru
  • ,
  • vynikající produkt od značky WENKO.

Styl:
Kategorie: Odpadkové koše
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 410,-

další vlastnosti: obrotowa pokrywa
dominantní barva: moře
dominantní materiál: plast
objem: 2 l
průměr (cm): 14.5
výška (cm): 20

Další Odpadkové koše