1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Pomůcky na úklid
  4. Venkovské
  5. Kryt žehlicího prkna AIR Comfort, velikost M, WENKO

Kryt žehlicího prkna AIR Comfort, velikost M, WENKO

Pokrývka na žehlicí prkno AIR Comfort ve velikosti M od německé značky WENKO se skvěle hodí k domácím úklidovým úkolům. Byla vyrobena z materiálů nejvyšší kvality, díky nimž se žehlení stane radostí. To vše díky patentovaným řešením - vše pro rychlejší a preciznější žehlení v kratším čase.

Prezentovaná pokrývka na žehlicí prkno se skládá z prémiové látky o tloušťce 6 mm, která obsahuje 5 vrstev. Tato struktura zajišťuje optimální odraz páry a tepla a tím pádem mimořádně hladký efekt žehlení. 1. vrstva je vyrobena z 100% bavlny - to zajišťuje správné upevnění oblečení bez obav z mačkání během práce s žehličkou. 2. vrstva je podložka z 2 mm pěny, která zajišťuje snadné žehlení bez vrásek a je zároveň jemná k oblečení. 3. vrstvu tvoří polštář vyrobený z moltonu - vrstva hustého moltonu zaručuje optimální absorpci tepla a páry, díky čemuž pokrývka je vhodná i pro parní žehličky. 4. vrstva je hliník - tato vrstva odrazí teplo a vytvoří efekt protižehlení, díky čemuž stačí oblečení žehlit pouze z jedné strany. Navíc uzavřená vrstva zabrání úniku vody. 5. vrstva je další tlustá podložka z pěny.

Materiál nejvyšší kvality patentované pokrývky na žehlicí prkno Air Comfort M zaručuje skvělé výsledky žehlení bez mačkání. Navíc speciální podložka s tlustou vrstvou pěny ve spojení s moltonem a odrazovou hliníkovou vrstvou umožňuje efekt protižehlení, který šetří čas a elektrickou energii až o 50%. Kromě toho je součástí balení pohodlný stahovák na pokrývku s funkcí utažení, který zaručuje pevné přizpůsobení.

Produktové vlastnosti:

  • pokrývka na žehlicí prkno z prémiové látky,
  • obsahuje až 5 vrstev o celkové tloušťce 6 mm,
  • zaručuje skvělý odraz tepla a zkrácení doby žehlení na polovinu

    Styl: Venkovské
    Kategorie: Pomůcky na úklid
    Dodání: skladem

    Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 499,-

    barva: modrá
    certifikát: oeko-tex
    délka (cm):: 125
    dominantní barva: modrý
    dominantní materiál: bavlna
    šírka (cm):: 40
    výrobce: wenko
    vzor: vzor 4

Další Pomůcky na úklid