1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Komoda Lamelo LA6

Komoda Lamelo LA6

Náš moderní skvost v oblasti nábytku – komoda Lamelo LA6 - je určena pro ty, kteří si cení eleganci, kvalitu a výrazný design v jejich domácnostech. Tato komoda je nejen praktickým úložným prvkem, ale také stylovým kouskem, který okamžitě přitáhne pozornost a vytvoří dojem moderního luxusu.

Jeho přírodní barvy podtrhují každý detail, což vytváří dojem dokonalé harmonie s okolím. Komoda Lamelo LA6 je navržena s ohledem na moderní designové trendy a zároveň se snadno začlení do různých interiérů. Bez ohledu na to, zda máte moderní, tradiční nebo eklektický styl, tato komoda bude vynikat.

Jedinečným prvkem jsou černé nožky a úchyty, které dodávají komodě nadčasový a elegantní vzhled. Tyto detaily ji odlišují od ostatního nábytku na trhu a přidávají do vaší místnosti šmrnc.

Díky několika šuplíkům poskytuje dostatek úložného prostoru pro různé věci, což je ideální pro udržení vaší domácnosti v pořádku a organizaci. Výsledkem je, že můžete vytvořit stylový obývací pokoj, který odráží vaši osobnost a vkus.

Komoda Lamelo LA6 je více než jen kus nábytku; je to umělecký prvek, který dodá vaší domácnosti nádech luxusu a elegance. Přineste do svého interiéru moderní kousek, který nejenže oslní, ale také poskytne praktický úložný prostor. Dopřejte si luxus a kvalitu s komodou Lamelo LA6.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Komody
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4485,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-lamelo/
abs: ano
barevné provedení: dub wotan, černý mat
hloubka: 40 cm
kolekce: lamelo
materiál: ltd, mdf lamino
šířka: 141 cm
styl: moderní
výška: 88 cm

Další Komody