1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Klasická
  5. Atmosphera Svícen na čajovou svíčku, kulatý

Atmosphera Svícen na čajovou svíčku, kulatý

Svícen na tealighty ve tvaru koule se sušenými květy ve skle

  • Dekorace 2v1. Suché květiny ve skle jsou dekorací samy o sobě. Postav je na dobře viditelném místě a užívej si okouzlující ozdobu ve stylu melancholy chic. Produkt se také osvědčí jako svícen.
  • Originální forma. Svícen vyniká netradiční formou. Je to skleněná koule, ale ne k věštění. V oválné ozdobě jsou uzavřeny větvičky sušených květů. Nahoře je místo na tealight svíčku.
  • Dva vzory k výběru. Sušené květy ve skle jsou přídavkem dostupným ve dvou modelech. Liší se typem květů. V žlutém najdeš jemnou sleziník a vratič. Ve zelené verzi na prvním plánu jsou listy zelené vrby.
  • Vyrobený ze skla. Kupole se sušenými květy byla vyrobena z průhledného skla. Uvnitř se nacházejí pravé květy a listy.
  • Malé rozměry. Skleněná koule o rozměrech: 10 cm x 8,7 cm (průměr x výška). Tyto rozměry ti umožní bezproblémově vystavit svícen - ať už na regálu nebo uprostřed stolu.

Květy zatopené ve skle? Opravdová lahůdka pro milovnice polních květů a ozdob ve stylu romantic. Pokud jsi v poznámkovém bloku mezi stránkami sušila listky a bylinky, určitě se ti zalíbí ozdobný svícen s jemným kyticím uvnitř, který vypadá krásně po celý rok. Nepodléhej melancholii a sáhni po suchých květech ve skle, které jsou k dispozici v našem obchodě ve formě koule nebo vysoké vázy.

Styl: Klasická
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: žlutá
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: sklo
průměr (cm): 10
šírka (cm):: 8,7
výrobce: atmosphera

Další Ostatní dekorace