1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Klasická
  5. Atmosphera Skleněný svícen na čajovou svíčku, květiny ve skle, 2v1

Atmosphera Skleněný svícen na čajovou svíčku, květiny ve skle, 2v1

Svícen na tealighty ve tvaru koule se sušenými květy ve skle

  • Dekorace 2v1. Suché květiny ve skle jsou dekorací samy o sobě. Postav je na dobře viditelném místě a užívej si okouzlující ozdobu ve stylu melancholy chic. Produkt se také osvědčí jako svícen.
  • Originální forma. Svícen vyniká netradiční formou. Je to skleněná koule, ale ne k věštění. V oválné ozdobě jsou uzavřeny větvičky sušených květů. Nahoře je místo na tealight svíčku.
  • Dva vzory k výběru. Sušené květy ve skle jsou přídavkem dostupným ve dvou modelech. Liší se typem květů. V žlutém najdeš jemnou sleziník a vratič. Ve zelené verzi na prvním plánu jsou listy zelené vrby.
  • Vyrobený ze skla. Kupole se sušenými květy byla vyrobena z průhledného skla. Uvnitř se nacházejí pravé květy a listy.
  • Malé rozměry. Skleněná koule o rozměrech: 10 cm x 8,7 cm (průměr x výška). Tyto rozměry ti umožní bezproblémově vystavit svícen - ať už na regálu nebo uprostřed stolu.

Květy zatopené ve skle? Opravdová lahůdka pro milovnice polních květů a ozdob ve stylu romantic. Pokud jsi v poznámkovém bloku mezi stránkami sušila listky a bylinky, určitě se ti zalíbí ozdobný svícen s jemným kyticím uvnitř, který vypadá krásně po celý rok. Nepodléhej melancholii a sáhni po suchých květech ve skle, které jsou k dispozici v našem obchodě ve formě koule nebo vysoké vázy.

Styl: Klasická
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: zelený
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: sklo
průměr (cm): 10
šírka (cm):: 8,7
výrobce: atmosphera

Další Ostatní dekorace