1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Dávkovač mýdla a dezinfekce LARINO, bezkontaktní, 400 ml, WENKO
Dávkovač mýdla a dezinfekce LARINO, bezkontaktní, 400 ml, WENKO - EMAKO.CZ s.r.o.

Dávkovač mýdla a dezinfekce LARINO, bezkontaktní, 400 ml, WENKO

Bezdotykový dávkovač mýdla Larino - protože hygiena je nejdůležitější

  • Pro mýdlo a dezinfekční prostředky. Tento bezdotykový dávkovač můžete použít k vydávání mýdla a dezinfekčních prostředků. Umožní vám efektivně pečovat o hygienu doma, v provozovně a v kanceláři.
  • Hygienické dávkování. Dávkovač mýdla má infračervený senzor, který umožňuje bezdotykové vydávání mýdla. Stačí přiložit ruku a mechanismus přesně odměří správné množství tekutiny.
  • Napájený bateriemi. Automatický dávkovač mýdla je napájen čtyřmi bateriemi AAA - tzv. \"tužkovými bateriemi\". Baterie nejsou součástí balení.
  • Propracovaný design. Bezdotykový dávkovač má zakončení, které zabrání kapání. Okénko umožňuje kontrolovat, kolik tekutiny zůstává v dávkovači, a široký otvor usnadňuje doplňování.
  • Kompaktní rozměry. Dávkovač na mýdlo má rozměry (š x v x h): 9 x 22,5 x 9 cm a také nádobu s kapacitou až 400 ml! Velká kapacita znamená, že nemusíte nádobu často doplňovat.

Automatický dávkovač na mýdlo je vyroben z hygienického plastu. Výhodou je také snadná čistota. Bezdotykové ovládání automatického dávkovače je jeho nezbytným prvkem, který brání šíření bakterií a namáčení nádoby. Jednoduchý design a černá nebo bílá barva (na výběr) vám umožní snadno začlenit dávkovač do zařízení každé koupelny nebo kuchyně.

Styl:
Kategorie: Koupelnové příslušenství

barva: bílá
další vlastnosti: sensor
délka (cm):: 13
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: polyresin
objem: 400 ml
výrobce: wenko
výška (cm): 21,5
zdroj napájení: aaa

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Koupelnové příslušenství
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Koupelnové příslušenství