1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Pomůcky na úklid
  4. Moderní
  5. Maximex Univerzální mop TRIANGEL, teleskopický 68-160 cm

Maximex Univerzální mop TRIANGEL, teleskopický 68-160 cm

TRIANGEL Universal Mop, teleskopický 68-160 cm, jeproduktem renomované značky Maximex, která se určitě ukáže jako nenahraditelná v každé domácnosti. Čištění je pečlivý a nepříjemný úkol. Nejlepší metodou pro usnadnění sebe je vybavit se moderním a praktickým čisticím příslušenstvím.

TRIANGEL Universal Mop jeperfektní způsob, jak zajistit, aby čištění přestalo být neoblíbenou povinností. Jeho největší výhodou je extrémně praktický, trojúhelníkový tvar, díky němuž bude mop ideální pro rohy podlahy nebo v blízkosti kanálů. Bez problémů dosáhne těžko přístupných míst a udělá mytí podlahy mnohem jednodušší úkol. Další výhodou mopu je teleskopická rukojeť, která umožní, aby délka mopu byla nastavena na výšku čistící osoby, což výrazně ovlivňuje pohodlí čištění. Navíc teleskopická tyč usnadňuje mytí podlahy pod pohovkou, křesly a jiným nábytkem.

Díky svému extrémně ergonomickému tvaru je mop skvělý pro mytí schodů, panelů, dlaždic nebo teras. Můžete snadno dosáhnout těchto těžko dostupných míst. TRIANGEL Mop je extrémně lehký, což znamená vysoký komfort používání a činí praní podlah rozhodně méně únavné. Všechny prvky mopu byly vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů.

Vlastnosti produktu:

  • univerzální teleskopický mop 68-160 cm,
  • vám umožní snadno umýt podlahu pod všemi druhy nábytku,
  • trojúhelníkový mop tvar umožňuje umýt podlahu v blízkosti rohů nebo kanálů,
  • rozměry: 160 cm x 28 cm,
  • Německá značka Maximex.

Styl: Moderní
Kategorie: Pomůcky na úklid
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 389,-

barva: zelená
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 160
výška (cm): 28

Další Pomůcky na úklid