1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Tv stolky
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Televizní stolek 165 Madis

Televizní stolek 165 Madis

Televizní stolek 165 Madis je dokonalým spojením funkce, designu a kvality. Vyráběný z prvotřídních materiálů představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají kousek nábytku, který dokáže proměnit obývací pokoj v útulný a moderní prostor. V jeho podobě se odráží výjimečné řemeslné dovednosti a preciznost, což jej činí středobodem každého obývacího prostoru.

Jeho robustní konstrukce a vysoce kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. S šířkou 165,1 cm poskytuje dostatečný prostor pro umístění vaší moderní televize větších rozměrů. Dvě prostorné zásuvky nabízí dostatek místa pro uložení ovladačů, DVD nebo jiných předmětů, zatímco otevřené poličky a uzavřená skříňka s poličkou uvnitř poskytují další úložný prostor pro vaše multimediální zařízení.

Elegantní kombinace dubu Artisan a antracit černé barvy dodává stolečku vizuální hloubku a zároveň se snadno hodí k různým barevným schématům interiéru. Televizní stolek Madis dodá vašemu obývacímu pokoji moderní a elegantní vzhled a zároveň zvýší jeho funkčnost.

Styl: Moderní,Klasické,Minimalistické
Kategorie: Tv stolky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3990,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-madis/
abs: ano
barevné provedení: dub artisan, antracit černý
hloubka: 40 cm
kolekce: madis
šířka: 165 cm
styl: moderní
výška: 49 cm

Další Tv stolky