1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Květináče
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Home Styling Collection Závěsný květináč FUN, květináč + makramé, 15 x 15 cm

Home Styling Collection Závěsný květináč FUN, květináč + makramé, 15 x 15 cm

Ať žije zeleň! Unaveni dekorativní monotonií? Vytvořme si vlastní džungli v obývacím pokoji. Rostliny a dekorativní květiny jsou koneckonců doplňky, které spojují několik klíčových vlastností: vypadají krásně, v jejich blízkosti se cítíme lépe a interiér získává dojem útulnosti. Stejně důležitý jako výběr vhodných rostlin je způsob, jak je prezentujeme - stejně jako není kouře bez ohně, tak si nelze představit rostlinu bez prostorné a zároveň stylové květináče. A málo produktů zvládne tuto úlohu tak dobře jako prezentovaný květináč visící na provázku FUN!

Jedná se o doplněk, který se zalíbí zejména milovníkům stylu boho, což je zásluhou klasické, minimalistické obálky bez zbytečných ozdob. Květináč visící se hodí zejména k dekoraci ložnice a obývacího pokoje. Nejlépe je pověsit do rohu místnosti, pod oknem nebo vedle balkonových dveří. Květináč byl vyroben z hnědého provázku pocházejícího z rostlinných vláken.

Tento produkt bude skvělou volbou pro domácí rostliny jako například senecio nebo plazivé fíkusy. Díky tomu se tento levný květináč stane nenahraditelným při vytváření neobvyklých, zajímavých rostlinných aranžmá. Prezentovaný květináč visící na provázku FUN je koneckonců dekorativní prvek, který nesmí chybět v bytě milovníka rostlin!

Vlastnosti produktu:

  • květináč visící na provázku FUN,
  • prostorný a zároveň stylový,
  • vynikající jako prvek boho stylu interiéru,
  • hodí se k dekoraci ložnice a obývacího pokoje,
  • produkt vyrobený z hnědého provázku z rostlinných vláken,
  • zdůrazní kouzlo domácích rostlin,
  • produkt známé a ceněné značky Home Styling Collection.

Styl: Klasické,Minimalistické
Kategorie: Květináče
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 339,-

barva: hnědá
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm):: 15
výška (cm): 15

Další Květináče