1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Pracovní stoly
  4. Industriální
  5. Moderní
  6. Dětský psací stůl STEP ST7

Dětský psací stůl STEP ST7

Dětský psací stůl STEP je propojením funkčnosti, kvality a moderního designu, který ocení jak malí, tak i starší školáci. Tento stůl je vyroben z odolného lamina a stojí na praktických plastových nožičkách, což zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Hrany stolu jsou zakončené kvalitní lištou ABS, která zamezuje poškození a zvyšuje bezpečnost.

Stolu dominuje velká pracovní plocha, která poskytuje dostatek prostoru pro sešity, knihy nebo notebook. Kromě toho stůl nabízí skvělé úložné prostory v podobě praktických poliček, zásuvky a skříňky. Díky tomu budou všechny školní potřeby vždy po ruce a dobře organizované.

Moderní design stolu v neutrálních barvách - bílá, dub a beton - se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru, ať už jde o dívčí nebo chlapecký pokoj. Tento stůl je součástí nábytkové řady Step, která nabízí další kousky nábytku pro vybavení dětského nebo studentského pokoje, kanceláře či obývacího pokoje.

Jedná se o skvělou volbu pro ty, kteří hledají kvalitní, praktický a stylový nábytek, který přinese pohodlí a inspiraci pro vaše nejmladší.

Styl: Moderní,Industriální
Kategorie: Pracovní stoly
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3544,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /detske-pokoje-step/
abs: ano
barevné provedení: bílá lux (mat), dub, beton
hloubka: 55 cm
kolekce: step
materiál: ltd, lamino
šířka: 125 cm
výška: 76 cm

Další Pracovní stoly