1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. Minimalistické
  5. Moderní
  6. Gappa skříň GA2 horský jasan / bílá briliantová

Gappa skříň GA2 horský jasan / bílá briliantová

Představte si skříň, která nejen že vypadá nádherně, ale také šetří místo a uklidňuje váš život. Představte si naši skříň Gappa GA2 horský jasan / bílá briliantová. Tato skříň je dokonale štíhlá a elegantně se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by narušila jeho proporce. Její minimalistický design a barevné provedení v horském jasanu a briliantové bílé dodávají vašemu obývacímu pokoji ten pravý šmrnc.

Není to jen o vzhledu. Skříň Gappa je také nesmírně praktická. Její rozměry a design jsou ideální pro ukládání oblečení, knih nebo jiných předmětů, které potřebujete mít po ruce a zároveň udržovat pořádek. A co víc? Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost.

Přesvědčte se sami o kouzlu této skříňky. Skříň Gappa GA2 horský jasan / bílá briliantová je tím pravým kouskem nábytku, který oceníte v každodenním životě.

5 přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Úspora místa: Skříň Gappa GA2 je navržena tak, aby se perfektně hodila do jakéhokoli prostoru bez ohledu na jeho velikost a tvar.

2. Stylový a moderní design: Skříň je provedena v elegantním provedení horský jasan / bílá briliantová, které dodá vašemu interiéru moderní a svěží vzhled.

3. Funkčnost: Skříň je ideální pro ukládání oblečení, knih, nebo jiných předmětů, které potřebujete mít po ruce a zároveň udržovat pořádek.

4. Kvalitní materiál: Skříň je vyrobena z odolného a dlouhotrvajícího materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost.

5. Všechno na jednom místě: Skříň Gappa GA2 vám umožní mít vše, co potřebujete, na jednom místě a zároveň udržet pořádek ve vašem domově.

Styl: Moderní,Minimalistické
Kategorie: Skříně a skříňové systémy
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3358,-

#barva filtr: bílá
#kolekce url: /studentske-pokoje-gappa/
barevné provedení: horský jasan
hloubka: 52 cm
kolekce: gappa
materiál: ltd, lamino
šířka: 46,8 cm
styl: moderní
výška: 199,6 cm

Další Skříně a skříňové systémy