1. InHaus.cz
  2. Dům a okolí domu
  3. Příslušenství k bazénům
  4. Intex Náhradní díl pro bazénové čerpadlo

Intex Náhradní díl pro bazénové čerpadlo

Filtr pro bazénovou pumpu, typ B, INTEX. Vlastnictví domácího bazénu je snem mnoha z nás, zejména v horkých letních měsících. Abychom si mohli plně užívat osvěžujících vlastností bazénu, je nezbytné zajistit odpovídající čistotu a hygienu vody. Investice do kvalitního čisticího filtru umožní bezpečnou zábavu pro celou rodinu po celé léto.

Filtr typu B od značky INTEX se vyznačuje filtracím s hrubším, těžším papírem a větším počtem záhybů, což mu zajišťuje vysokou účinnost a efektivitu. Zabraňuje množení škodlivých bakterií a vývoji řas, což zajišťuje vysokou čistotu a průhlednost vody v bazénu. Filtrační vložka do bazénové pumpy také umožňuje odstranění mechanických nečistot, jako je písek, listí a další drobné částice, které se časem hromadí v bazénu.

Filtrační vložku je nutné pravidelně vypláchnout pod proudem vody. Tím lze efektivně odstranit nahromaděné nečistoty na jejím povrchu a prodloužit životnost filtru. V případě, že je filtr stále značně zašpiněn, je nutné ho vyměnit. Filtr lze použít s čerpadly INTEX různé výkonnosti a nejlépe se osvědčuje u malých a středních bazénů.

Vlastnosti produktu:

  • filtr pro bazénovou pumpu,
  • vhodný pro čerpadla značky INTEX,
  • filtrační vložka typu B,
  • rozměry produktu: průměr 15 cm, výška 27 cm,
  • vysoká účinnost a efektivita filtrace vody,
  • vhodný pro malé a střední bazény,
  • účinně brání množení bakterií a řas.

Styl:
Kategorie: Příslušenství k bazénům
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 289,-

barva: modrá
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: plast
průměr (cm): 15
výrobce: intex
výška (cm): 27

Další Příslušenství k bazénům