1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Odkládací stolky
  4. Moderní
  5. Atmosphera Konferenční stolek MEEKO, kulatý, O 45 cm, černý

Atmosphera Konferenční stolek MEEKO, kulatý, O 45 cm, černý

Konferenční stolek kulatý MEEKO, Ø 45 cm, černý je kus nábytku, který má nepochybně hodně na sebe! Vonné svíčky a čerstvé květiny ve váze, káva nebo čaj servis, sladké i slané občerstvení... Vyberte si produkt, který se hodí do uspořádání vašeho obývacího pokoje, ale bude také trvanlivým nákupem po mnoho ročních období. Kolekce stolů a stolů, které jsou k dispozici v našem obchodě, čeká na vás - sledujte ji nyní!

Kulatý konferenční stolek Meeko je designem známé značky Atmosphera. Stůl má kulatý tvar a rozměry: průměr 45 cm x výška 52 cm. Materiál je kovový — odolný plast, a proto se ochotně používá při výrobě nábytku. Jeho výhodou je trvanlivost provedení a vysoká kvalita výrobku. Jednoduchá forma v kombinaci se dvěma deskami bude pracovat v obývacím pokoji zdobeném v moderním stylu, ale také v průmyslovém nebo půdním uspořádání. Barva hluboké černé barvy přidává do tabulky průmyslového charakteru.

Stůl má dvě desky. Dolní může působit jako praktická police pro vše, co je potřeba - dálkové ovládání, telefon, kniha. Dvě desky vám poskytnou spoustu prostoru pro uložení nebo podávání. Díky malým rozměrům bude stůl ideální pro všechny, dokonce i pro malý obývací pokoj nebo také sloužit jako další stůl. Základna na čtyřech nohách zaručuje stabilitu nábytku a následně neocenitelnou bezpečnost při každodenním používání.

Vlastnosti produktu:

  • konferenční stolek kulatý Meeko,
  • rozměry produktu: průměr 45 cm x výška 52 cm,
  • stůl vyrobený z kovu,
  • odolný a pevný materiál,
  • tmavě černý,
  • stůl ideální pro interiéry v nejrůznějších stylech,
  • může být hlavní konferenční stolek nebo bude sloužit jako příležitostný konferenční stolek,
  • konferenční stolek na výběr značky Atmosphera.

Styl: Moderní
Kategorie: Odkládací stolky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 793,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 45
tvar: kulatý
výška (cm): 52

Další Odkládací stolky