1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Asijská
  5. Atmosphera Zenová zahrada mini s figurkou Buddhy, symbol jin jang , 24,8 x 24,5 x 4 cm

Atmosphera Zenová zahrada mini s figurkou Buddhy, symbol jin jang , 24,8 x 24,5 x 4 cm

Miniaturní zenová zahrada ve stylu jin jang, která je doplněná o sošku Buddhy v meditační pozici Vitarka Mudra, uchvátí všechny vaše smysly. Tento ZEN bytový doplněk má nejen estetickou funkci. S jeho pomocí u sebe zmírníte napětí, odpoutáte se od stresu a navodíte u sebe dokonalý vnitřní klid. 

Zenová zahrádka na černém podnosu o rozměrech 24,8 x 24,5 centimetrů rozdělena do dvou částí jin a jang, které představují dvě nazájem opačné a doplňující se síly. Jin je přitom ženský princip a jang mužský princip. Každá z těchto částí mini zenové zahrady je doplněna o jemný bílý a černý písek. Ten můžete nadekorovat kamínky a umělou trávou a přehrabovat jej miniaturními hráběmi. 

Součástí zenové zahrádky je dále skleněný svícen se svíčkou a zejména 4 centimetry vysoká figurka meditujícího Buddhy. Šedá soška Buddhy je konkrétně zhotovena v pozici Vitarka Mudra, která spojuje lidské vědomí s osvícenou myslí a propojuje moudrost se soucitem. 

Miniaturní ZEN zahrada se symbolem jin jang a figurkou Buddhy se bude vyjímat zvláště v obývacím pokoji, chodbě, jídelně, ložnici či pracovně. Tento ZEN bytový doplněk můžete kombinovat i s dalšími zenovými nebo orientálními dekoracemi.

Vlastnosti výrobku:

  • Zenová zahrada mini s figurkou Buddhy
  • Symbol jin jang
  • Bytová ZEN dekorace, která se hodí do každého pokoje
  • Rozměry 24,8 x 24,5 x 4 cm
  • Materiál - keramika, kov, písek
  • Stylový doplněk určený i k meditaci
  • Vhodné jako dárek

 

Styl: Asijská
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 339,-

barva: černá
délka (cm):: 24,8
dominantní barva: černá
dominantní materiál: polyresin
šírka (cm):: 24,5
výška (cm): 4

Další Ostatní dekorace