1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Provence
  5. Asijská
  6. Moderní
  7. Atmosphera Relaxační set s postavou Buddhy ZEN GARDEN, 26 x 26 x 26 cm, černá

Atmosphera Relaxační set s postavou Buddhy ZEN GARDEN, 26 x 26 x 26 cm, černá

Stavebnice pro relaxaci s Buddhou GARD ZEN, 26 x 26 x 26 cm, barva černá. Hybnost života v moderním světě způsobuje, že denně bojujeme s nervy a neustálým stresem. Abychom mohli vyčistit vaši mysl a tělo, používáme bylinky, cvičíme jógu. Mezi efektivní způsoby, jak relaxovat, najdeme mnoho metod pocházejících ze zemí Orientu. Dálný východ meditační praxe vám umožní očistit mysl a tělo stresů a obav po celý den. Užitečné gadgety naleznete nyní v nabídce našeho obchodu!

Sada pro relaxaci s postavou Buddhy GARD ZEN je na první pohled pouze prvkem interiérové dekorace. Výrobek je 26 x 26 x 26 cm x 26 cm a skládá se z postavy Buddhy, mini gongu a svícnu na čajové svíčce, umístěného v mini-zahradě v dalekém východním stylu s pískem a oblázky spolu s hráběmi. Barevnost sady je zachována v přirozených barvách země: černá, béžová, hnědá. Produkt bude sloužit jako krásná, stylová a exotická dekorace ideální pro obývací pokoj nebo ložnici.

Hlavním účelem sady vám umožňuje použít tento jedinečný doplněk k péči o váš duchovní stav. Uklidňující zvuk rytmických tepů v gongu a kouři aromaterapeutických činidel umožňuje obnovit klid a vnitřní rovnováhu po dlouhém a náročném dni. Takový gadget je také skvělý nápad na dárek pro milovaného člověka!

Vlastnosti produktu:

  • Sada pro relaxaci s Buddhou GARD ZEN,
  • rozměry výrobku: 26 x 26 x 26 cm,
  • krásný dekorativní prvek a sada pro relaxaci v jednom,
  • sestává z figurky Buddhy, mini gongu a svícnu z čajového svícnu umístěných v minizahradě v Dálném východním stylu s pískem a oblázky podél s hráběmi,
  • barevná schéma je udržována v přírodních barvách,
  • vyrobených převážně z kovu,
  • design slavné francouzské značky Atmosphera.

Styl: Moderní,Asijská,Provence
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 639,-

barva: černá
délka (cm):: 26
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
šírka (cm):: 26
výška (cm): 26

Další Ostatní dekorace