Nůž na chléb YATO s délkou čepele 200 mm.
Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55-58, která zaručuje, že čepele jsou:
Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii.
Vícestupňový výrobní proces, prováděný s nejvyššími požadavky na kvalitu, zajišťuje, že všechny stupně, jako je kování, tvrdnutí, broušení nebo ostření, se dělají velmi opatrně a přesně.
Důležitým prvkem nožů YATO je rukojeť,která je vyrobená z protiskluzového materiálu má speciálně tvarovaný, ergonomický tvar, který zaručuje maximální komfort práce. Hladký povrch zabraňuje zbytkové akumulaci, která je v souladu s požadavky HACCP.
Technická data Celková délka360 mm Délka čepele200 mm Tloušťka čepele2,5 mm MateriálX50CrMoV15 TvrdostHRC 55-58